Työelämän puheenvuorot

Empatia, myötätunto ja tunteet ovat tänä päivänä nousseet tärkeäksi osaksi hyvinvoivaa työyhteisöä, ja ovatkin osa työelämän perustaitoja. Nämä taidot korostuvat etenkin työntekijän kohdatessa kriisin, joka koskettaa helposti koko työyhteisöä. Oma kosketuspintani aiheeseen on 36-vuotiaana saatu Parkinson-diagnoosi. Haluan lisätä tietoisuutta, motivoida ja ennen kaikkea jakaa kokemuksestani keräämääni tietoa?

Pidän aiheeseen liittyviä puheenvuoroja, joissa käsittelen oman kokemukseni kautta niin johdon, esihenkilöiden kuin työyhteisönkin toimia. Annan esimerkkien kautta näkemyksiä siihen, miten minut pidettiin kriisin keskellä mukana työelämässä. Miten yrityksen johto tuki oikein? Mitä työyhteisön toimet saivat aikaan? Miten kriisistä tuli osa työyhteisöä, eikä vaiettu salaisuus, josta ei puhuttu. Puhun vakavasta aiheesta, mutten vakavasti.

Peruspuheenvuoron kesto on noin 90 min. keskusteluineen. Hinta alk. 485 € (alv. 0%). Puheenvuoro voidaan räätälöidä myös tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Puhujasta ja puheenvuorosta sanottua

”Pekka kertoi tosielämä-keissin siitä, miten hänen oman kokemuksensa perusteella empatia toimi työpaikalla sekä rakenteellisesti että johtamisessa, esimiestyössä ja kollegoiden välillä arkisissa vuorovaikutustilanteissa. Pekka vaikutti olevan itse myös rakentava ja myönteinen suhtautumisessaan sekä avoin ja rohkea kertomaan, millaista kohtelua toivoo.”

”Olen kuullut puheita melkoisen määrän elämäni aikana, mutta jotkut niistä tekevät maailmasta paremman paikan. On puheita, jotka saavat jälleen uskomaan hyvään ihmisessä!
Suosittelen Pekan puheenvuoroa, se antaa syvällisesti vaikuttavan kokemusasiantuntijan näkökulman useampaankin asiaan.”

Meidän naapurin Pekka päätti vaihtaa kuperkeikan backflipiksi ja kääntää Parkinsonin osalta erilaisen sivun. Positiivinen kokemus työnantajan ja työyhteisön tuesta ja joustavuudesta innoitti puhumaan aiheesta. Ja kylläpä muuten Pekka puhuukin! Varaudu itseironiaan, mutta myös tärkeisiin vinkkeihin joiden avulla teidänkin työpaikalla voidaan varautua odottamattomaan.”